Kedves vendégeink. A feltüntetett ételek és azok árai kiszállítás és
elvitel esetén érvényesek.

Pályázatok

VÁLLALKOZÁSUNK FEJLESZTÉSE

Kedvezményezett: Carbonare Kft.

Projekt címe: A Carbonare Kft.fejlesztése

Támogatás összege: 33,12 millió forint

A projekt fizikai zárása: 2023.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02897

 

Projekt bemutatása

 

A Carbonare Kft. 2009. december 02-án alakult egyszemélyes kft-ként, vállalkozásunk a vendéglátó iparban megalapítása óta folyamatosan sikerrel működik. A Felsőzsolcán elhelyezkedő bejáratott forgalommal rendelkező étterem 2005 óta működik, amely 2016-ban egy 100 fő befogadására alkalmas rendezvényteremmel bővült.

A most induló projekt célja a Felsőzsolcai Pizza Napoli étterem a vállalkozói tevékenységével összefüggő ingatlan felújítása, a terasz növelésével és a technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése. A koronavírus járvány miatt kialakult veszélyhelyzet nagy hatással volt éttermünk forgalmára, a bezárás következtében csak a házhozszállítással tudtunk bevételt elérni, az újranyitást követően szükségét láttuk, hogy a meglévő teraszt bővítsük. A most kezdődő beruházás keretén belül megvalósul a vendégtér bővítése, az étterem energetikai felújítása, a megújuló energiatermelés biztosítása érdekében napelemes rendszer telepítése. Beszerzésre kerül 1 db gáztűzhely, 1 hűtőkamra, 1 db olajsütő, 1 db léghűtéses jéggép, 2 db mosogatógép és 1 db mélyhűtőkamra. Napjainkban az idegennyelv-tudás szerepe, jelentősége kulturális és gazdasági szempontból is vitathatatlan. Éttermünkbe a külföldi turisták száma is folyamatosan nő, ezért tartjuk elengedhetetlennek az idegen nyelv ismeretét. Jelen projekt keretén belül megvalósul 5 fő munkavállaló angol nyelvi képzése.

A most kezdődő beruházások elengedhetetlenek a megnövekedett vásárlói igények kiszolgálásához. A vendégkörünk bővülése szükségessé teszi a kerthelyiség növekedését, valamint a gazdaságos és modern eszközök beszerzését. A megnövekedett kapacitás és a fenntartási költségek csökkenése javítja a vállalkozásunk pénzügyi stabilitását, mely hozzájárul a Carbonare Kft hosszútávú működéséhez és pozitívan befolyásolja a cég munkahely megtartó képességét. A kibővített és felújított épület pozitívan befolyásolja a településképet így javítva az itt élők elégedettségét, Felsőzsolca lakosság megtartó erejét.

A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül valósul meg.